Flerfaldigt prisbelönta senegalesisk/svenska duon  Sousou & Maher  är gränsöverskridande i sin musik precis som i sitt liv tillsammans.

 

 

Ständigt på väg med musikaliska och mänskliga möten som sin huvudsakligt drivande kraft. Maher föddes att bli koraspelare och Sousou är en av mycket få kvinnliga koraspelare i världen.
Sousou & Maher Cissoko, från södra Sverige och södra Senegal är en av Sveriges mest uppskattade världsmusikgrupper. De har turnerat i Canada, USA, Afrika, Asien och olika länder i Europa och uppträtt vid jazz-, folk-, världs- och stads-festivaler, på klubbar och skolor.

Paus 30 minuter med mingelmat och dryck som ingår i priset.

Arrangemanget är i samarbete med MixMusik.

Skåneexpressen stannar vid väg 11 hållplats Simris Bjärsjövägen. Därifrån är det en promenad på c:a 250 m. Man ser kyrkan framför sig, följer vägen förbi den och ser galleriet, en stor vit länga med ett stort fönster på gaveln!

  • Plats : Galleri Thomas Wallner, Simris Bygata 9, Simrishamn
    Datum : onsdag 7 augusti
    Tid : 18:00
    Priser: Entré : 280 kr
    Platser kvar: Platser finns
  • BOKA / KÖP

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.

Biljetter kan även köpas direkt på Galleri Thomas Wallner. Förboka på gallerithomaswallner@gmail.com