Kulturfestival och opera på Drakamöllan » Österlen
Laddar Evenemang
Operabacke

Kulturfestival och opera på Drakamöllan

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

23 juni kl 12:00 - 18:00

Tillsammans med Litteraturkanalen, en webbplats och TV kanal bjuder Drakamöllan in till en innehållsrik Kulturfestival med allt från opera till möten med spännande profiler inom konst, litteratur, politik och vetenskap. Dagarna inleds med samtal från scenen. Efter en timmes paus är det sedan dags för opera.

”Annandagmidsommar” är det skådespelaren och journalisten Rasmus Troedsson som är samtalsledare. Bland gästerna är Fredrik Boklund och Martin Persson, som med bas i Lund satte svensk musik på världskartan, China Ålander filmskapare känd för sin Guldbagge för Äta sova dö och nu aktuell med en ny film, Lundaprofessorn Håkan Wallander och författaren Jan Sigurd som är aktuell med en ny bok om Fritiof Nilsson.

Operalåda och möjlighet till fortsatta samtal i pausen
Det blir en lång dag så en operalåda med en matig vildsvinsburgare för 175 SEK och en spännande sallad följt av kaffe och kaka kommer att smaka bra, så glöm inte att beställa. Det vegetariska alternativet är en kryddig rödbetsburgare. För att samtalen från scenen skall kunna fortsätta i pausen kommer att vi att skapa speciella ”temabord”.

Figaros Bröllop – årets opera i backen
Äntligen är det dags för midsommarbröllop i Drakamöllans backar när Susanna får sin Figaro i Mozarts stora klassiker Figaros bröllop. Guido Paevatalu svarar som alltid för att det blir en uppsättning med fantastiska sångare och musiker. Kapellmästare är Leif Greibe. Allt utspelar sig på ett badhotell, passande så här nära havet. Knappt tre timmar varar föreställningen med en kortare paus.

 

Läs mer och boka biljetter på hemsidan www.drakamollan.com

Plats

Drakamöllan
Drakamöllans väg 108
Degeberga, 297 95 Sverige
+ Google Map
Telefon:
044-35 10 16
Webbplats:
https://drakamollan.com/sv/

Detaljer

Datum:
23 juni
Tid:
12:00 - 18:00
Pris:
525 kr
Webbplats:
www.drakamollan.com

Arrangör

Drakamöllan
Telefon:
044-35 10 16
E-post:
info@drakamollan.com
Webbplats:
https://drakamollan.com/sv/
Scroll to Top