JENNIFER SAXELL TRIO CAN/SVE @ Strandkompaniet 10/9 » Österlen

Evenemang på Österlen

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

JENNIFER SAXELL TRIO CAN/SVE @ Strandkompaniet 10/9

10 sep kl 19:00 - 21:30

150.00kr
Jennifer saxell trio can/sve @ strandkompaniet 10/9

10/9 JENNIFER SAXELL TRIO CAN/SVE 150:-

Sångerska – Låtskrivare – Bildkonstnär
Jennifer Saxell är en multi-artist som gör varje möte med sin publik till en nära och spännande upplevelse. Hon är född i Vancouver, Kanada, i en familj där musiken alltid hade sin självklara plats. Åren av spelande på rockklubbar och festivaler i Kanada, där hon delat scen med bland andra KD Lang och Emmylou Harris, har gjort henne till en rutinerad liveartist, men hon är fortfarande nyfiken och utmanande och räds inte att ta sitt konstnärskap på nya utflykter.

När Jennifer släppte sin första platta i Sverige 2015 –  Daisy Roulette – hyllades den av en samstämmig svensk kritikerkår. Det här var amerikana på riktigt och Jennifer beskrevs som sångerska och låtskrivare i världsklass. Hon är noga i sitt skapande, en perfektionistisk konstnär där kontraster och det oväntade vävs in i bilden, oavsett om det handlar om musiken eller bildkonsten. Den speciella rösten – lika sammetslen och smekande som övertygande och kraftfull, nära och stark på samma gång. Jennifers låttexter broderas omsorgsfullt till finurlig rockpoesi med en twist, där berättelser och betraktelser från hennes brokiga liv och erfarenheter berör den som lyssnar. Men samtidigt…som om låtarna utbrister ”Låt er icke luras!”…Jennifer Saxell är musikaliskt sprungen ur den nordamerikanska country- och rocktraditionen och det finns en tuffhet och attityd i hennes musik som tar henne till en musikalisk plattform hon delar med till exempel Bonnie Riatt eller Lucinda Williams.

Detaljer

Datum:
10 sep
Tid:
19:00 - 21:30
Kostnad:
150.00kr
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:

Arrangör

Strandkompaniet
Telefon:
072 233 77 94
E-post:
info@osterlen.se

Plats

Strandkompaniet
Östanvägen 4
Löderup, 271 77 Sverige
+ Google Map

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
JENNIFER SAXELL TRIO CAN/SVE @ Strandkompaniet
150.00 kr
Biljetter kvar
Scroll to Top