Holy Crap podcast retreat på Bäddar & Ängar » Österlen

Evenemang på Österlen

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Holy Crap podcast retreat på Bäddar & Ängar

25 aug kl 11:00 - 28 aug kl 17:00

Holy crap podcast retreat på bäddar & Ängar

den populära spirituella podcasten ”Holy Crap” leds utav Mathilda Ritzén och Amanda Miklin. Nu ska de styra upp sitt andra retreat! På Bäddar & Ängar Österlen.

 

Healing och ceremonier
Under våra dagar tillsammans kommer ni att få ta del av transformativa KAP-sessioner med Mathilda, Intuitive Healing-sessioner med Amanda, ceremonier, meditationer och workshops.

Hälsosam mat från privat kock
Vår fantastiska kock Ida kommer laga ren, ekologisk och smakrik mat från grunden för att ge oss bästa förutsättningarna för en underbar helg.

Gemenskap med likasinnade
Få möjlighet att connecta med nya vänner och upplev magin av att öppet kunna diskutera spirituella ämnen, dela sårbara stunder och ta emot healing tillsammans.

Om KAP
Mathilda Ritzén arbetar som KAP facilitator och kommer under retreatet att hålla klasser med gruppen. KAP står för Kundalini Activation Process och är en energiöverföring som aktiverar din kundalinienergi på ett skonsamt sätt. Under klassen ligger du på en yogamatta, det spelas hög musik och Mathilda aktiverar energin hos var och en i gruppen. Ofta uppstår spontana rörelser i kroppen och olika känslor och sensationer kan uppstå. Många upplever att det är en renande, frigörande och läkande upplevelse och något som ger dem djupa insikter och en klarare syn på livet.

Om Intuitive Healing
Amanda Miklin arbetar som Intuitive Healer och en del av hennes healingmetod bygger på Reikins grunder men i övrigt använder hon sig av sin intuition och medialitet när hon ger healing och vägledning. Healingen jobbar med dina undermedvetna tankar och programmeringar och hjälper dig att släppa på blockeringar och stagnerad energi så att du kommer i kontakt med ditt sanna autentiska jag och varje session avslutas med en chakrabalansering. Under sessionen anpassar sig healingen efter varje individ och ger dig precis den healing du behöver här och nu. Du kan uppleva fysiska sensationer som värme, kyla, pirrningar eller ryckningar i kroppen när energin jobbar med dig, du kan få till dig budskap från guider, ha utanför kroppen-upplevelser, gå igenom olika känslouttryck eller bara försvinna bort i djup avkoppling.

Förutom det så ökar din livsenergi, stress och spänningar frigörs, du får större klarhet, stärkt intuition och rädslor släpper som håller dig tillbaka från din högsta väg. Du fyller på med livsenergi som skapar balans och grundning i kropp och själ. Amanda får ofta till sig budskap och ger vägledning efter sessionerna.

Magiska Österlen
Bäddar och Ängar är beläget på landet omgivet av vackra promenadstråk över åkrar och skog och 25 minuter från gården ligger badstränderna Stenshuvud och Knäbäckshusen. Under våra dagar kommer det finnas tid mellan aktiviteterna att uppleva naturen och mysa runt på gården.

” Det bästa var att träffa de andra deltagarna och att få vara i ett sammanhang med andra som är på samma resa. Att göra spirituella aktiviteter tillsammans skapar en helt annan miljö att umgås, även utanför aktiviteterna. Från första stund var allt helt naturligt och avslappnat. ”

Nathalie
DELTAGARE PÅ RETREAT I COSTA RICA

Detaljer

Start:
25 aug kl 11:00
Slutar:
28 aug kl 17:00
Webbplats:
https://holycrapco.com/pages/osterlen-retreat

Arrangör

Bäddar & Ängar
Telefon:
073-971 38 37
E-post:
hej@gitteharbo.se
View Arrangör Website

Plats

Bäddar & Ängar
Gamlegård EVERÖD
Tomelilla, 273 93 Sverige
+ Google Map
Scroll to Top