Halm @Strandkompaniet 29/7 » Österlen

Evenemang på Österlen

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Halm @Strandkompaniet 29/7

29 jul kl 19:00 - 23:00

215.00kr
Halm

Samtidigt som de influeras och jämförs med Crosby Stills & Nash, Bonnie Raitt, Tom Petty, Fleetwood Mac och Nikki Lane är countryrockbandet HALM ett perfekt exempel på att den svenska scenen för ”så-kallad-Americana” har blivit självständig.
Faktum är att det pågående internationella genombrottet för artister som First Aid Kit, The Tallest Man On Earth, Daniel Norgren och Sarah Klang har visat tydligare än någonsin att Americana-musiken som skapas här i Norden har väldigt lite att göra med USA, per se. Det här är skandinavisk musik, punkt.

Det finns något särskilt hos dessa artister som tveklöst låter väldigt unikt, som understryker vår skandinaviska dysterhet, kontemplativa sinnelag och den överlag melankoliska sinnesstämningen här i norr. Något som gör blues-influenserna ännu blåare, och som gräver djupt för att finna och exponera själva kärnan hos varje individuell artist.
HALM från Umeå är del av nästa generation som ivrigt står i kulisserna och stampar med starka namn som Slowgold, Amanda Bergman, Good Harvest, Bror Gunnar Jansson och Ludwig Hart redo att ta över. Bandet har redan existerat i mer än 10 år och turnerat flitigt i Skandinavien och resten av Europa. Med sin “Second skin”-platta, släppt 2019 och inspelad av Pelle Henriksson i Tonteknik-studion (känd för att ha producerat några av Sveriges största band) visade HALM att de är ett framtidsnamn.

Vid utsålda evenemang är du inte garanterad sittplats.

Vill du äta? Boka bord via: boka@strandkompaniet.se

Detaljer

Datum:
29 jul
Tid:
19:00 - 23:00
Pris:
215.00kr
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:

Arrangör

Strandkompaniet
Telefon:
076-843 12 39
E-post:
boka@strandkompaniet.se
View Arrangör Website

Plats

Strandkompaniet
Östanvägen 4
Löderup, 271 77 Sverige
+ Google Map
Telefon:
076-843 12 39
View Plats Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Halm @Strandkompaniet 29/7
215.00 kr
Biljetter kvar
Clicky
Scroll to Top