Gås på Emils vis!
Välkommen på gåsmiddag på Bobergs på Hamngården. Välkommen till oss i Branteviks södra hamn där vi under november serverar en spännande 5-rätters gåsmiddag som inkluderar både tradition och nya spännande smaker.
Välkommen på en kulinarisk helkväll i november!
Datum: 2-3-4/11+ 9-10-11/11 samt 17-18/11
Tid: Från kl 18.00
Meny:
– Amuse
– Parfait på gåslever med björnbärssorbet & kryddbröd
– Svartsoppa med terrine på kråset, sviskonkräm & äpple eller Kataififriterad havskräfta med havskräftsskum
– Mousseline fylld med confiterat lår med variation på kål, röda vinbär och madeira
– Krispigt bröst med “rödkål”, bränd grädde & gåsasås
– Karamelliserat äpple med vaniljglass & nyfriterad kanelmunk