Doug Seegers & band + Cicci Landén Band » Österlen
Laddar Evenemang
Doug Seegers & band - Solhällan

Doug Seegers & band + Cicci Landén Band

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

25 augusti kl 14:00 - 21:00

Publikfavoriten DOUG SEEGERS med band återvänder till SOLHÄLLAN I LÖDERUP söndag den 25:e augusti! Inleder kvällen gör CICCI LANDÉN BAND. Cicci har tidigare år sjungit duett med Doug på ”Going Down To the River”. Vi hoppas på favorit i repris! Öppnar kl.14. På scen från ca kl.17. Entré 345kr. Förköp Tickster.com, Folk å Rock, Solhällan i Löderup eller Ystad Turistbyrå. Mat: pizza, räkmackor, fika och grillat.

Sedan den magiska kvällen vårvintern 2014 när DOUG SEEGERS medverkade i Jills Veranda har hans liv ändrats totalt. Från att bara ha spelat på gatorna i Nashville är han nu en stjärna i Sverige, debutalbumet sålde platina, fått A-rotation på alla stora radiokanaler och har legat högt på försäljningslistorna med såväl soloskivor, duettalbum med Jill Johnson och julalbum.

Han har gjort mer än 500 konserter sedan genombrottet och praktiskt taget alla har varit utsålda. Allsång på Skansen, Bingolotto, Sommarkrysset och Moraeus med mera är några av de TV-program som Doug gästat.

Kanske är det sista chansen på länge att se Doug “Cinderella man” Seegers i Sverige nu till sommaren, under våren släpps hans nya album, inspelat i Los Angeles med en monsterbudget från skivbolaget och siktet är inställt på den Nordamerikanska marknaden.

Plats

Solhällan i Löderup
Parkgatan 5
Löderup, 276 40 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
https://www.folkarock.se/

Detaljer

Datum:
25 augusti
Tid:
14:00 - 21:00
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/282617969284281/

Arrangör

Solhällan i Löderup
Telefon:
040-78 103
E-post:
info@folkarock.se
Webbplats:
https://www.folkarock.se/
Scroll to Top