Årets första sommarartist på Ystad Saltsjöbad Tingsek » Österlen
Laddar Evenemang
ysb-artister-2019-tingsek

Årets första sommarartist på Ystad Saltsjöbad Tingsek

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

28 juni kl 20:00 - 22:00

Tingsek

Självsäker, mustig och nostalgisk soul

Tingsek har förtrollat sin publik med sitt låtskrivande, sångröst och varma scenpersonlighet sedan 2005, och med senaste albumet Amygdala tar han oss ännu en gång med storm. Med Amygdala visar Tingsek upp en något mognare, souligare sida än tidigare – ett djup som troligen kan kopplas till det faktum att han de senaste åren både skrivit och producerat den amerikanska soulstjärnan Allan Stones senaste platta Radius samt blivit pappa.

Amygdala var när den släpptes Tingseks första soloalbum på över fem år, som följdes av en bejublad mini-turné med utsålda spelningar på bland annat Vasateatern i Stockholm (där han slog publikrekord), Örebro och Storan i Göteborg. Året efter återvände han till Stockholm med tre utsålda spelningar på raken på Södra Teatern och besökte även London för ett slutsålt gig på det ikoniska The Jazz Café.

I sommar gör han endast en handfull spelningar, så räkna med att det blir en exklusiv och intim upplevelse, fylld av självsäker och nostalgisk soul, inspirerad av klassisk musik, folkmusik och RnB – med en touch av svensk urskog.

https://www.ysb.se/sommar-2019/

 

Plats

Ystad Saltsjöbad
Saltsjöbadsvägen 15
Ystad, 271 39 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0411-13630
Webbplats:
http://www.ysb.se/

Detaljer

Datum:
28 juni
Tid:
20:00 - 22:00
Pris:
495SEK
Webbplats:
https://www.ysb.se/sommar-2019/

Arrangör

Ystad Saltsjöbad
Telefon:
0411-136 30
E-post:
info@ysb.se
Webbplats:
http://www.ysb.se/?utm_source=medlem_osterlen_se
Scroll to Top