Dagens lunch för vecka 17
Price from 120 kr
Dagens lunch tis-tors kl. 11.30-14, påskbord fredag och lördag kl 12-15, samt kvällsöppet fredag & lördag 18-22, lunchöppet söndag 12-15.
Dish of the day and vegetarian of the week costs 135:-
Fish of the week costs € 145
Including salad bar, bread, butter, coffee and homemade cake.
Allt kött som serveras hos oss kommer från svenska gårdar och slakterier & all fisk är MSC-märkt.
Fish of the week:
Pocherad hokifilé serverad med ägg och persiljesås, kokt potatis och gröna ärter. Vegetarian of the week:
Risotto med kantarell och portabello, serverad med gröna blad och marinerad broccoli.
Tuesday
Våra goda köttbullar serverade med gräddsås, kokt potatis, rårörda lingon och pressgurka.
135 kr
Wednesday
Nystekt fläskschnitzel serverad med stekt potatis, rödvinssås, kryddsmör samt gröna ärter.
135 kr
Thursday
Klassisk Wallenbergare på kalv, serverad med potatismos, skirat smör, rårörda lingon samt gröna ärter.
135 kr
Friday
Boeuf bourguignonpå högrev, rödvin och morot, serverad med kokt potatis och hackad persilja.
kr