Drakamöllan - Österlen

Drakamöllan

Drakamöllan - Österlen

Drakamöllan är en kraftkälla för livsnjutare. Här är tystnaden vänlig och inbjudande. Vi brinner för att ge våra gäster en unik upplevelse. Våra gäster är aldrig fler än att alla får ett personligt mottagande. Det räcker med en övernattning för att de flesta skall känna sig som en del av Drakamöllans stora familj. Det gäller unga likaväl som gamla och svenska gäster likaväl som internationella gäster. Alla känner sig välkomna här på gården.

Drakamöllan ligger inbäddad i ett storslaget hedlandskap som sedan urminnes tider har betats av hästar, kor och får. Skira bokskogskullar med sommargylling och näktergal. En mångfald av naturupplevelser som öppnar och skärper dina sinnen. Tillsammans formar gården och den omgivande naturen en enastående miljö präglad av skönhet och tidlöshet. Ett par kilometer bort finns havet och oändliga sandstränder. Här finner du en rofylld och avkopplande miljö – en oas att skämma bort sig i.

Privata gäster är välkomna helger året runt och alla dagar under sommaren. Övriga året är veckorna reserverade för konferenser.

En viktig del av den unika upplevelsen är att bara våra övernattande gäster är välkomna i vår matsal för att njuta av en spännande matupplevelse från Drakamöllans kök.

Mat skall vara ärlig och genomtänkt. Smak, färg, doft – allt skall harmoniera. Mat skall väcka lust och ge glädje. Det är så vi vill att våra gäster skall uppleva vår mat. Vi har förmånen att finnas mitt i Sveriges främsta matregion med ett rikt utbud av fantastiska lokala råvaror året runt. Varje dag låter vi oss inspireras av det allra bästa som säsongen erbjuder på Drakamöllan.

Drakamöllan
Drakamöllans väg 108
297 95 Degeberga
044-35 10 16
Skicka epost till oss
Besök vår hemsida
TripAdvisor
Instagram
Facebook

ÖPPETTIDER
-
-

Våra aktuella evenemang

Söndagsmiddag på Drakamöllan

26 april kl 14:00 - 16:00
Mat skall vara ärlig och genomtänkt. Mat skall väcka lust … Söndagsmiddag på Drakamölla...

Konsert med Salongsorkestern på Drakamöllan

9 maj kl 15:00 - 17:00
Salongsorkestern är ett storband med stråkar och vokaltrio som spelar … Konsert med Salongs...

Midsommaropera på Drakamöllan

21 juni kl 12:00 - 17:00
I sommar är det gårdstunet som är vår konsertsal när … Midsommaropera på Drakamöllan L...

Dela gärna sidan till någon behövande:

Hitta hit till Drakamöllan

Se ännu mer av österlen

Smakbruket - Österlen.se

Smakbruket

Reunion home

Reunion Home

Kiviks Musteri - Tradgard - Osterlen

Kiviks Musteri

Svabesholm 1

Svabesholms Kungsgård

Kiviks Glass

Kiviks Glass

Cake Cowboy

Cake Cowboy

Scroll to Top