cilias-mat-rum-killegarden-mellby-lugn-och-ro
cilias-mat-rum-killegarden-mellby-lugn-och-ro

Cilias mat&rum på Killegården

Här på Cilias mat & rum på Killegården vill vi ha kul medan vi jobbar, och vi hoppas det märks att vi njuter av livet. ”Stress, tid att passa, måste, hinner inte”, är alla ord som inte finns på Cilias mat & rum. Inte heller finns det vita dukar eller korslagda sparrisar. Med ett stort hjärta, massor av lust till livet och kärlek för mat och bak hittar du här. Här kan det oplanerade bli verklighet och kanske får du uppleva något utöver vad du förväntat dig, det är i alla fall vår ambition.

På Killegården har vi tio dubbelrum som skiftar i storlek men alla har samma ”hemma hos oss” känsla. I några av rummen funkar det med rullstol men något 100% handikappvänliga rum vill vi inte påstå att vi har, men vi gör vårt bästa för även du med rullstol ska få en bra upplevelse hos oss. Trots allt är Killegården en gammal skånelänga och inte helt enkel att anpassa till alla dagens önskningar.

Hundar har vi på gården och vill du ta med din hund /katt utgår vi från att du har koll på att din hund/katt funkar med andra och att den låter tuppen sova i fred. Om din hund/katt protesterar högljutt över boendet kommer vi be dig ta den här ifrån, se även avbokningsregler: ersättningsskyldig.

Vi vill att alla gäster ska kunna njuta i lugn och ro, liten som stor med respekt för varandra och gårdens atmosfär. Lekplatsen ligger vid hamnen och Stenshuvud har fina klätterstigar för den med spring i benen.

Mat hos Cilia är som hemma fast borta, så vill vi att du ska känna när du går genom porten. Hos oss är stress bannlyst, det som sker det sker, när det är tid för det. Maten kommer när den är färdig, kaffet när det är kokt. Vi använder oss av de råvaror som vi finner bäst för dagen, därför har vi ingen meny att presentera. Men det finns en rad idéer om vad som kan serveras.

Välkommen till Cilias mat & rum!

Dela gärna sidan till någon behövande:

Cilias mat&rum på Killegården
Kiviks Storaväg 37
27731 Kivik
+46 708 63 60 01
Skicka epost till oss
Besök vår hemsida
TripAdvisor
Facebook


Hitta hit till Cilias mat&rum på Killegården

Se ännu mer av österlen

romantisk helg på Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad

Välkommen till nya ombyggda Café Djupadal med spanska smaker!

Café Djupadal

IMG_1828

en gaffel kort på Maritim

Ingelsta kalkon 007

Ingelsta Kalkon

Färska skaldjursfat att beställa på Sjöfolkets fiskrestaurang i Simrishamn tipsar Österlen.se

Sjöfolket

österlen.se - Orelund

Gröna Butiken på Orelund

Scroll to Top