Café Kagan Simrishamn

Café Kagan Simrishamn

Café Kagan Simrishamn

A home away from home
På Café Kagan kan du njuta av en kaffe och kaga på vår mysiga uteservering, eller mysa med en kopp te och en grillad macka inne i våra fräscha lokaler medan höstregnet faller.

Vi brinner för kaffe och erbjuder ett brett utbud av både varma och kalla kaffevarianter för alla smaker. Prova även vår goda fairtrade-märkta chailatte och varm choklad.

Att äta frukost på café är för många en stunds kvalitetstid inför en arbetsdag, eller en härlig avkoppling i sällskap med vännerna. Vår populära frukostbuffé serveras alla vardagar och ger dig en god start på din dag. Som företag eller förening går det även att boka in och hålla era frukostmöten hos oss.

Mitt på dagen dukar vi fram vår salladsbuffé som kan avnjutas som den är eller som komplement till någon av våra mer matiga lunchalternativ. Kaffe och te ingår så klart! Missa inte vår specialitet – stenugnsgrillade flatbread i olika varianter. För dig som är på språng erbjuder vi även färdiga sallader och mackor för take away.

Som namnet antyder älskar vi kagor av alla de slag. Vi varierar ständigt vårt sortiment, men var så säker på att du alltid hittar våra klassisker. Dessa innefattar chokladbollar, bärpajer, kladdkaka, cheesecake, scones och annat gott. Välkommen in till Café Kagan i Simrishamn!

Café Kagan Simrishamn
Stortorget 2
272 31 Simrishamn
0414-149 24
Skicka epost till oss
Besök vår hemsida
Facebook

ÖPPETTIDER
Mån-Fre 09:00 - 18:00
Lör 09:00 - 16:00
Sön 10:00 - 16:00

Dela gärna sidan till någon behövande:

Hitta hit till Café Kagan Simrishamn

Se ännu mer av österlen

SB3A4198__1568047674_85.30.150.189

en gaffel kort på Maritim

Smakbruket - Österlen.se

Smakbruket

Smedjan mat och logi - Österlen

Smedjans Mat & Logi

romantisk helg på Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad

Bagaren & Konditorn

Bagaren & Konditorn på Österlen

Eva extriört

Eva på torget

Scroll to Top