Butik Unik » Österlen
Butik Unik

Butik Unik

Butik Unik

Unik och trendig heminredning online. Det är en kort sammanfattning av vad vi på Butik Unik kan erbjuda dig. Vi satsar på att ha inredning för alla smaker samtidigt som vi följer de inredningstrender som finns just nu. Det ska vara roligt att inreda sitt hem och vi hoppas att du hittar något som faller dig i smaken. Butik Unik har förutom en webshop även en fysisk butik i Hammenhög på Österlen. Där hittar du samma sortiment som vi har här på hemsidan.

Hos oss hittar du bland annat ljuslyktor, servetter, dekorationsdjur, vaser och mycket annat roligt. Inredningen i ditt hem handlar ju inte bara om vad du ser, utan också vad dina andra sinnen tar in för intryck. Dofterna i ditt hem kan ha en stor påverkan på helhetsintrycket. Med hjälp av bland annat doftoljor, aromalampor och doftljus kan man göra mycket för att påverka just doftintrycket hemma.

Vi hjälper dig givetvis att hitta de rätta presenterna också. Just heminredning och dekoration brukar vara uppskattat hos de allra flesta. Det beror nog främst på att den du bryr dig om kan ha användning av sin present. Vi får inte heller glömma hur roligt det är att inreda.

Butik Unik
Torget 1, 1002
276 50 Hammenhög
073-375 96 16

Skicka epost till oss

Besök vår hemsida
Instagram
Facebook

ÖPPETTIDER
Mån & Tis 10:00 - 15:00
Ons - Stängt
Tors & Fre 10:00 - 15:00
Lör 10:00 - 14:00
Sön - Stängt

Dela gärna sidan

Hitta hit till Butik Unik

Se ännu mer av österlen

borrby-bio-biljettluckan

Borrby Bio

Argilla krukmakeri

Argilla Krukmakeri

Blå Spaden

Butiken på Örum 119

Guldsmed Lacning

Guldsmed Lancing

Friskis&svettis

Friskis&Svettis

Solhällan i löderup

Solhällan i Löderup

Rulla till toppen