Blå Huset i Borrby » Österlen
Blå Huset i Borrby

Blå Huset i Borrby

Blå Huset i Borrby

BUTIKER
I Blå Huset finns det flera avdelningar/butiker. Här finns RETRO - inredning, design och kuriosa från de gyllene åren mellan 1950 till 80-talet. Du hittar även nyproducerade prylar här - allt med retrokänsla! Butiken är också mycket välsorterad då det gäller Signe Persson-Melins formgivning. Nyhet för 2019 är avdelningen Farmors Hörna med läckra prylar och möbler för inredning - Sjabbig Elegans!
Vinet & Glaset har prylarna till vinentusiasten och i det lilla antikvariatet finns böcker om vin, matlagning, trädgård och inredning.

BED&BREAKFAST
I Blå Husets B&B finns tre dubbelrum som alla är inredda i nostalgisk men fräsch retrostil utan att tumma på bekvämligheten! Fantastiskt läge mitt i mysiga Borrby med nära till milsvida stränder och precis allt på Österlen. Frukosten på äter du i vårt kafé eller i vår fantastiska parkträdgård när vädret tillåter.

KAFÈ
I anslutning till butiken ligger vårt retrokafé där du njuter mustigt kaffe från nymalda bönor, vår egen teblandning, hembakat, smörgåsar. och dagens lunch. När vädret tillåter fikar du förstås i vår stora, parkliknande trädgård som är värd en resa bara den.

Blå Huset i Borrby
Köpmangatan 6
276 30 Borrby
070-453 63 04
Skicka epost till oss
Besök vår hemsida
Instagram
Facebook

ÖPPETTIDER
-
-

Våra aktuella evenemang

Det finns inga kommande evenemang just nu.

Dela gärna sidan till någon behövande:

Hitta hit till Blå Huset i Borrby

Se ännu mer av österlen

Österlen.se_bild start Carina hägg

Carina Hägg Design

Villa Sandby

Villa Sandby B&B

Ingelsta Kalkon Profil 001

Ingelsta Kalkon

Österlentext AB i Vitaby

Österlentext AB

Österlens Ramverkstad

Österlens Ramverkstad

Vintage Corner - Gladsax

Vintage Corner Gladsax

Scroll to Top